da
Torben Nielsen

Bulderup-nisserne i fangenskab

unavailable
Der er aldrig kedeligt hos nisserne i Bulderup. Denne gang handler historien om dengang nissedrengene Marinus og Martinus blev fanget af mennesker - lige op til jul!

Det er noget af en uheldig situation, de to nissedrenge er kommet i. De får brug for al den hjælpe de kan få... og så er det jo godt, at hunden Basse er en god ven af familien!

Nisserne i Bulderup er en familie bestående af nissefar (Mukkerup), nissemor (Nikoline) og deres tre nissebørn, Marinus, Martinus og den yngste Abelone. Sammen hygger de sig mægtigt og oplever hele tiden sjove, spændende og nogle gange lidt uhyggelige ting.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterære debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han både børnebøger såvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for årets bedste krimi for bogen "Nitten røde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islæt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to årtier.
Эта аудиокнига сейчас недоступна
0:33:27
Издательство
Lindhardt og Ringhof
Рассказчик
Sören Jensen

Впечатления

    Как вам книга?

    Вход или регистрация
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз