da
Аудио
Tess Gerritsen

Skindød

Слушать в приложении
En uidentificeret kvinde lader til bare at være endnu et kadaver i lighuset, indtil retsmediciner Maura Isles ser liget åbne øjnene.

Den meget levende kvinde bliver kørt til hospitalet med fuld udrykning, hvor hun, med chokerende kold præcision, myrder en sikkerhedsvagt og tager flere personer som gidsler … En af dem er den meget gravide patient Jane Rizzoli.

Mens de anspændte timer tikker afsted, allierer Maura sig med Janes mand, FBI-agenten Gabriel Dean, for at finde frem til den mystiske morders identitet, men sagen stikker meget dybere end bare en almindelig gidseltagning.

Kun Jane, der er fanget med en bevæbnet galning, har nøglen til at løse mysteriet. Og kun hun kan løse det, hvis hun altså overlever natten.

EN NEW YORK TIMES BESTSELLER

Actionfyldt, underholdende og umulig at lægge fra sig.

Chicago Sun-Times

En nervepirrende, stramt komponeret thriller, der fanger læseren fra første øjeblik og ikke giver slip igen før til allersidst.

Booklist

Spændingsmesteren Gerritsen tager sine læsere med på en tempofyldt og vild tur, der holder læseren fanget helt indtil den chokerende slutning.

Bangor Daily News

En stærk historie, der vil hjemsøge dig længe efter, at den sidste side er vendt.

Orlando Sentinel

Tess Gerritsens’ medicinske viden passer perfekt til historien, og hendes skrivestil danner udgangspunkt for en fængslende, spændingsladet

fortælling. Jeg er sikker på, at du vil købe Gerritsens næste bog, når du har læst Skindød.

waterstones.com

Tess Gerritsen er uddannet antropolog og læge. Hun er international bestseller­forfatter, fik sin første roman udgivet i 1987 og har i dag solgt over 30 millioner bøger. Hun har trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver på fuld tid. Tess Gerritsen bor i Maine i USA.
10:12:22
Издательство
Jentas
Рассказчик
Michael Brostrup

Впечатления

    Как вам книга?

    Вход или регистрация
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз