da
Аудио
M.W. Craven

Rottefælden

Слушать в приложении
Kriminalassistent Washington Poe er i retten og kæmper for at kunne beholde sit elskede, øde landsted, da han pludselig kaldes ud til et bordel i Carlisle, hvor en mand er blevet tævet ihjel med et baseballbat. Poe undrer sig: Han jagter normalt seriemordere, så hvad skal han på en tilsyneladende banal drabssag? Men det viser sig, at højtplacerede, hemmelighedsfulde personer har ønsket at få netop ham på sagen.
Da Poe og den socialt udfordrede analytiker Tilly Bradshaw dykker dybere ned i sagen, møder de en stime af ubesvarede spørgsmål: Selv om ofret blev grundigt tjekket, da han opnåede en betroet stilling, ser intet i hans fortid ud til at stemme. Hvorfor blev der efterladt en lille keramikfigur på drabsstedet – og hvorfor blev den fjernet af en person fra efterforskningsteamet? Og hvad er forbindelsen til et perfekt udført bankkup tre år tidligere, hvor intet blev stjålet?

„Uomgængelig.“ – Daily Express

„Hæsblæsende tempo.“ – The Times

„Underholdende og medrivende.“ – B.A. Paris

„En overbevisende thriller af et stort, nyt forfattertalent. Et stramt plot, der ikke er for svage sjæle!“ – David Mark

„Masser af godt udtænkte plottwists og med små glimt af humor, der giver læseren et pusterum fra den åndeløse spænding.“ – Michael J. Malone
12:38:04
Правообладатель
Jentas
Издательство
Jentas
Рассказчик
Peter Carstens
Год выхода издания
2022
Уже прочитали? Что скажете?
👍👎
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз