Nicola Yoon

Alt eller intet

Слушать в приложении
Madelines liv ligner ikke nogen andens: "Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. Jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske."

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt ...

"Hvis du er fan af John Greens ‘En flænge i himlen‘ eller Gayle Formans ‘Hvis jeg bliver‘, så er ‘Alt eller intet‘ bogen for dig." – The Guardian"En pulserende, gribende og original fortælling." – Bustle.com"Pragtfuld og poetisk." – The New York Times"‘Alt eller intet‘ er kraftfuld, storartet, hjerteskærende – og så opslugende, at jeg ikke kunne lægge den fra mig." – Jennifer Niven, forfatteren til "Som stjerner på himlen""En helt unik og smuk læseoplevelse. Pragtfuldt skrevet og blandet med originale illustrationer for at fortælle en kærlighedshistorie som ingen anden." – David Arnold, forfatteren til "Mosquitoland"

Nicola Yoon (f. 1972) er opvokset på Jamaica og senere i Brooklyn, men bor nu i Los Angeles med sin mand og datter. "Alt eller intet" fra 2015 er hendes debutroman, og den er blevet filmatiseret i 2017.

Opfølgeren "Solen er også en stjerne" udkom i 2016 og modtog året efter den prestigefulde Printz Honour Awards i USA.

Nicola Yoon betragter sig selv som håbløs romantiker, der helt og holdent tror på kærlighed ved første blik, og på at kærligheden varer evigt.
6:03:50
Издательство
Carlsen
Переводчик
Lea Ejsing Carlsen
Рассказчик
Iben Haaest

Другие версии книги

Alt eller intet, Nicola Yoon
Nicola Yoon
Alt eller intet
  • 1.2K
  • 45
  • 53
  • 219
da
Книги

Впечатления

Carina Sangill Overgaard
Carina Sangill Overgaardделится впечатлением2 года назад
👍Советую
🎯Полезно

Virkelig god bog om livets værdi.

Pia
Piaделится впечатлением2 месяца назад
👍Советую

Anette Fjeldsted Kærgaard-Pedersen
Anette Fjeldsted Kærgaard-Pedersenделится впечатлением4 месяца назад
👍Советую
🔮Мудро
🎯Полезно
💞Романтично
🌴В отпуск
🚀Не оторваться

Слушайте аудиокниги
в приложении

В библиотеке Букмейта появились аудиокниги — слушайте их в приложении на телефоне или планшете.

Alt eller intet, Nicola Yoon
Alt eller intet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз