da
Аудио
Rosemary Shrager

Mord på menuen

Слушать в приложении
MADGLÆDE OG MORDGÅDER FORENES I EN UIMODSTÅELIG HYGGEKRIMI AF TV-KOKKEN ROSEMARY SHRAGER
Den nyligt pensionerede tv-kok Prudence Bulstrode har længe set frem til en rolig og tilbagetrukket pensionisttilværelse i det idylliske Cotswolds. Den drøm splintres dog, da hendes tidligere tv-rival, Deirdre Shaw, bliver fundet død i et rabarberbed nær Farleigh Manor, hvor jagtsæsonen står for døren. Prudence har på fornemmelsen, at der er ugler i mosen, og påtager sig derfor køkkentjansen på slottet, så hun i skjul af gryder og pander kan opklare mysteriet.
Snart går det op for hende, at den gamle herregård gemmer på flere hemmeligheder – gamle såvel som nye. Et opsigtsvækkende mord i 1800-tallet blev aldrig opklaret, og nu vækker området endnu engang opsigt. For efterhånden som Prudence undersøger omstændighederne nærmere, går det op for hende, at Deirdre Shaws død umuligt kan være et uheld ... Der er en morder løs på herregården!
Mord på menuen er et muntert og begavet mysterium, der med garanti vil stille appetitten hos læsere med hang til hyggekrimier, britiske mordgåder og – ikke mindst – bordets mange glæder.
Pressen skriver:
"Hyggekrimi"
– **** Jyllands-Posten

“Herligt og muntert mysterium med madglæde og mordgåder”
– Woman’s Weekly
”Madguruen Shrager har virkelig sans og talent for vid og bid”
– The Sun
"Storforbrugere af hyggekrimier vil elske den!"
– Lektørudtalelse
6:57:14
Издательства
Gyldendal, Cicero
Переводчик
Brian Christensen
Рассказчик
Maria Stokholm
Год выхода издания
2022
Уже прочитали? Что скажете?
👍👎
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз