da

Paula Hawkins

Paula Hawkins er en britisk forfatterinde, der fik sit folkelige gennembrud med thrilleren "The Girl on the Train". Hawkins er født og opvokset i Zimbabwe, men flyttede til London da hun var 17 år gammel.
Hun studerede filosofi, politik of økonomi på universitet i Oxford, hvilke ledte hende til en karriere som erhvervsjournalist for The Times. Hawkins har bl.a. skrevet en bog med finansråd til kvinder og en række romantiske romaner under pseudonymet Amy Silver før hun i 2015 udgav sin dystre, komplekse og kritikerroste bestseller "The Girl on the Train".
годы жизни: 1972 настоящее время

Книги

Аудиокниги

Цитаты

b1232825009цитируетв прошлом году
Der ligger en bunke tøj ved siden af togskinnerne. Lyseblåt stof – måske en skjorte – rodet sammen med noget snavset hvidt. Det er sikkert affald, noget, nogen ulovligt har dumpet i den lille kratskov oppe ad skrænten. Måske er det blevet efterladt af jernbanearbejderne, der er i gang med dette stykke af sporet; de er her i al fald tit. Eller måske er det noget andet. Min mor fortalte mig ofte, at jeg havde en livlig fantasi, og det gjorde Tom også. Jeg kan ikke lade være, jeg får øje på de her kasserede stumper, en snavset T-shirt eller en ensom sko, og så kan jeg ikke tænke på andet end den anden sko og de fødder, der passede i dem.
Toget ryster og skraber og hviner i gang igen, den lille stak tøj forsvinder af syne, og vi triller ind mod London med en hastighed som en hurtig motionsløber
Nicosiaisцитирует10 месяцев назад
og elskede på hemmelige skjulte strande
Viggo Elias Pedersenцитирует2 месяца назад
Jeg vidste ikke – ved ikke – om det var virkeligt. Hvo

Впечатления

b4102671526делится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

Vældig god

Tommy Larsenделится впечатлением2 года назад
👍Советую

Virkelig velskrevet og spændende, svær at lægge fra sig. God effekt med forskellige oplæsere.

jo06588делится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

Vildt god og spændende, umulig at lægge fra sig! Rigtig god oplæser!!

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз