da

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen er en international bestsellerforfatter, som er mest kendt for hendes medicinske thrillere. Gerritsen er tidligere læge, så har derfor et medicinsk indblik, som ikke mange andre forfattere besidder. Hun udgav sin første roman i 1987 og har været aktiv lige siden. Hun er højst sandsynligt mest kendt for hendes Rizzoli & Isles serie, der tæller hele 12 romaner samt to noveller, og som også er blevet omdannet til en succesfuld tv-serie i USA.

Udover at være en New York Times bestsellerforfatter, har Gerritsens værker også ligget nummer 1 på både de tyske og britiske bestsellerlister. Hendes bøger er udgivet i 40 lande, og har solgt i over 30 millioner eksemplarer verden over.
годы жизни: 12 июня 1953 настоящее время

Книги

Аудиокниги

Цитаты

Randi Tillgaardцитирует8 месяцев назад
Selv om hun var forberedt på strømmen af blod, undslap der ved det første snit i membranen en stråle, der var så eksplosiv, at hun følte et strejf af panik. Blodet vældede ud over stofstykkerne og strømmede ned på gulvet. Det sprøjtede ud over hendes kittel, og varmen var som et kobberduftende bad, der gennemvædede hendes ærmer. Og det fortsatte med at strømme ud i en satinagtig flod.
Hun satte i al hast sårhager fast for at udvide såråbningen og holde operationsfeltet åbent. Littman stak sugekatetret ind. Blod løb gurglende ind i slangen. En strøm af højtrødt blod plaskede ind i glasbeholderen.
”Flere kompresser!” råbte Catherine hen over det hvæsende sug. Hun havde stoppet et halvt dusin sugende kompresser ned i såret og set til, mens de på magisk vis blev røde. De var gennemvædede inden for få sekunder.
Jan Lohse Sørensenцитируетв прошлом году
Lauren satte sig atter i lænestolen og fæstnede sit blik på Frost. ”Har I gjort fremskridt i efterforskningen?”
Atter var det Rizzoli, der svarede; hun var fast besluttet på at fastholde kvindens opmærksomhed og var irriteret over, at den allerede var vendt mod Frost igen.
”Vi forfølger nogle nye spor,” sagde hun
Mikkel Anton Andersenцитируетв прошлом году
farten, og hende, der var alene her i lejligheden. Men hun havde jo godt vidst, at det ikke ville blive let. At der ville være alt for mange aftener som denne, hvor hans eller hendes eget arbejde ville skille dem ad. Hun overvejede, om hun skulle ringe til ham igen, men de havde allerede snakket sammen to gange i morges, og telefonregningen slugte allerede en alt for stor bid af hendes indkomst.
Nå, hvad pokker ...

Впечатления

Heidi Ahlmann Petersenделится впечатлением2 месяца назад
👍Советую

🤘💪💪

Heidi Ahlmann Petersenделится впечатлением9 месяцев назад
👍Советую

👍🏻

Pia Simonsenделится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

😊

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз