da

Katrine Engberg

Книги

Аудиокниги

Рассказчик

Цитаты

Laila Andersenцитирует2 года назад
Hun viklede sengetæppet om sig og tumlede ud til hoveddøren med dunkende hoved. Var hun kommet til at tømme rødvinskartonen i går? Det var i hvert fald blevet til mere end de to glas, hun principielt tillod sig selv, når hun skrev. Hun skelede til bunkerne af udprintet manuskript og følte den skrivendes evige splittelse mellem længsel efter og afsky for arbejdet. Kroppen værkede og skreg på sin morgenrutine: udstrækning, vejrtrækningsøvelser og havregryn med rosiner. Måske en Treo i dagens anledning. Esther rystede hjernen på plads og kiggede ud gennem dørspionen.

På reposen stod en mand og en kvinde, Esther ikke genkendte. Men hun havde også svært ved at huske de hundredvis af elever, der var passeret gennem undervisningslokalerne i hendes niogtredive år på instituttet.
Henrik Mørchцитирует2 года назад
Overgangen fra drøm til virkelighed var tåget, og hun forstod ikke lyden af dørklokken, før den ringede for tredje gang. Hendes to mopser, Epistéme og Dóxa, bjæffede hysterisk, ivrige efter at forsvare deres territorium.
Henrik Mørchцитирует2 года назад
“Hvordan pokker gør du det?”

Впечатления

Anne Mette Davidsenделится впечатлением2 года назад
🎯Полезно
👍Советую

👏👏👏

 • Katrine Engberg
  Krokodillevogteren
  • 5.4K
  • 81
  • 353
  • 526
  da
  Книги
 • Johnny Lindhard Sohrbeckделится впечатлением2 года назад
  🎯Полезно
  👍Советую

  👍

  Rikke Dyremose Andersenделится впечатлениемв прошлом году
  👍Советую

  Virkelig spændende og underholdende bog. Godt skrevet - er vild med sproget og “billederne”! Sidst men ikke mindst “ rigtig god oplæsning”! 👍👍

  fb2epub
  Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз