da

Stephen King

Stephen Edwin King, er en amerikansk forfatter, der især er kendt for sine gyserromaner. Han er gift med forfatterinden Tabitha King og bosat i B, Maine i USA. King's bøger er ekstremt populære og blandt de bedst sælgende bøger nogensinde. Han har desuden skrevet manuskripter til film og tv-serier.

King's hovedpersoner er ofte almindelige mellemklassefamilier, børn, og ofte forfattere, der bliver kastet ud i tiltagende rædselsvækkende omstændigheder. Han skriver også mere almindelige litterære værker, heriblandt novellerne The Body, Rita Hayworth and Shawshank Redemption og The Green Mile (senere filmatiseret som henholdsvis Stand by Me og The Shawshank Redemption samt The Green Mile). King viser også, at han har en bred viden om gysergenren i sin fagbog, Danse Macabre, som samler flere årtiers bemærkelsesværdige værker inden for litteratur og film.
годы жизни: 21 сентября 1947 настоящее время

Книги

Аудиокниги

Цитаты

Taja Diana Friis Kjellssonцитирует2 года назад
garagebygning, der var blevet ombygget til to nydelige lejligheder
Steen Karstens Duurloo Sørensenцитирует2 года назад
Husk at sprogets første regel er at bruge det første ord, der falder dig ind, hvis det er rammende og farverigt. Hvis du tøver og grunder over det, vil du finde på et andet ord – selvfølgelig vil du det, der er altid et andet ord – men det vil formentlig ikke være så godt som det første, eller så tæt på det, du virkelig mener.
Steen Karstens Duurloo Sørensenцитирует2 года назад
Der findes to typer verber, aktive og passive. Med et aktivt verbum gør grundleddet i sætningen noget. Med et passivt verbum bliver der gjort noget med sætningens grundled. Grundleddet lader det bare ske. Du bør undgå den passive form. Det er ikke kun mig, der siger det; du kan finde det samme råd i The Elements of Style.
De herrer Strunk og White gør sig ingen spekulationer over, hvorfor så mange forfattere føler sig tiltrukket af passive verber, men det er jeg villig til; jeg tror, at forsagte forfattere kan lide dem af samme grund, som forsagte elskere kan lide passive partnere. Den passive stemme er tryg. Der er ingen besværlig handling at slås med; grundleddet skal bare lukke øjnene og tænke på England, med en lettere omskrivning af dronning Victorias ord.

Впечатления

Heidi Ahlmann Petersenделится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

💪👍🏻👏

Heidi Ahlmann Petersenделится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

👍🏻💪

Egon Nielsenделится впечатлениемв прошлом месяце
👍Советую

Virkelig læseværdig og fængende

 • недоступно
  Stephen King
  Billy Summers
  • 111
  • 2
  • 6
  • 9
  da
 • fb2epub
  Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз