da

Katrin Agency

Книги

Изданные книги

Изданные аудиокниги

Изданные серии

Цитаты

Michael Brian Thygesenцитирует3 месяца назад
det skal være?” spurgte han.

”Jeg
Randi Tillgaardцитируетв прошлом году
Selv om hun var forberedt på strømmen af blod, undslap der ved det første snit i membranen en stråle, der var så eksplosiv, at hun følte et strejf af panik. Blodet vældede ud over stofstykkerne og strømmede ned på gulvet. Det sprøjtede ud over hendes kittel, og varmen var som et kobberduftende bad, der gennemvædede hendes ærmer. Og det fortsatte med at strømme ud i en satinagtig flod.
Hun satte i al hast sårhager fast for at udvide såråbningen og holde operationsfeltet åbent. Littman stak sugekatetret ind. Blod løb gurglende ind i slangen. En strøm af højtrødt blod plaskede ind i glasbeholderen.
”Flere kompresser!” råbte Catherine hen over det hvæsende sug. Hun havde stoppet et halvt dusin sugende kompresser ned i såret og set til, mens de på magisk vis blev røde. De var gennemvædede inden for få sekunder.
My Linh Jannie Nguyenцитирует2 года назад
Elena, det glæder mig at se at du selv kan tage din frokost, men jeg er skuffet over at du laver sådan et rod. Jeg ved du kan gøre det bedre. Vær rar at rydde op. Sig til hvis du får brug for hjælp.«
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз