Hella Joof

Hella Joof er komiker, skuespiller, instruktør og forfatter. Hella Joof blev kendt i offentligheden først i comedy-showet Lex & Klatten (sammen med Paprika Steen, Martin Brygmann og Peter Frödin) og senere Det Brune Punktum. Derudover er Hella Joof kendt og elsket for sin produktion af børne-tv, heriblandt ”Bullerfnis” og ”Far, mor og Blyp”.

Hella Joof debuterede som filminstruktør med ”En kort, en lang” fra 2001 og har senere stået bag film som ”Oh, Happy Day” fra 2004, ”Se min kjole” fra 2009 og ”All Inclusive” fra 2014.

Som forfatter har Hella Joof skrevet børnebogen SNITTEN & KIS - FRYGT OG BÆVEN OG EN MAND PÅ STRØMPESOKKER. For den vandt hun BMF’s Børnebogspris i 2014.

I 2015 udkom Hella Joofs første bog for voksne, HELLAS ABC, hvori hun på fræk og humoristisk vis digter sig igennem alfabetet med en række rim ’kun for kønsmodne’.

Книги

Аудиокниги

Рассказчик

Цитаты

Jeanette Marie Birkvingцитируетв прошлом году
FORFRASDAG. Begynd forfra. På hvad ved jeg ikke. Et strikketøj. Dit parforhold. Din slankekur. En ny begyndelse. Du behøver ikke begå de samme fejl som sidst. Det er hele princippet i at begynde forfra
Rikke Borup Johansenцитирует2 года назад
lidt deprimeret over sit kuldsejlede ægteskab og liv generelt.
Rikke Borup Johansenцитирует2 года назад
hver og tilhørende mandelgave (så de vokser op som

Впечатления

Lene Juul Troelsenделится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Stella Hoffmannделится впечатлением2 года назад
👍Советую

😍🤩

Toni Rie Sembach Lauridsenделится впечатлениемв прошлом году
💞Романтично

👩‍🦰superromantisk

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз