bookmate game
Nis Jakob er født 1961. Han har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet anmelderroste spændingsromaner på etablerede forlag siden sin debut i 1999.

Fra 2011 har han udgivet sine romaner på sit eget forlag Billige eBøger og har toppet bestsellerlisterne for ebøger.

Nis Jakob leverer velskrevne, underholdende og fængende fortællinger, der med både krimi-spænding, humor og sex som brændstof tager fat på livets store og små konflikter og tager læserne på fascinerende rejser ind i det moderne menneskes kaotiske liv.
годы жизни: 21 сентября 1961 настоящее время

Книги

Аудиокниги

Рассказчик

Серии

Цитаты

Ирина Осипенкоцитируетв прошлом году
Så forsvandt den fornemmelse af en anden virkelighed, som drømmen havde efterladt i ham, og han var tilbage i det rum, han kendte så godt.
Victor Ankerstjerne Hansenцитируетв прошлом году
Deres rapporteringer bar ofte præg af sjusk.
Jens Christian Hejndorfцитируетв прошлом году
Han havde afhændet

Впечатления

Heidi Ahlmann Petersenделится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

👍🏻💪😎

Heidi Ahlmann Petersenделится впечатлениемв прошлом году
👍Советую

👍🏻🤘

Susanne Kjær Seidlerделится впечатлением2 года назад
🔮Мудро
🎯Полезно
🌴В отпуск
👍Советую

”Kaliffen” er 4. bind af thriller-serien om Wolf. Jeg hørte bogen som lydbog, indlæst på formidabel vis af Henrik Hartvig Jørgensen. Lad mig med det samme anbefale, at man læser de 3 første bind også. Det vil betyde, at man med det samme er meget mere inde i karaktererne og den specifikke handling i ”Kaliffen”.

Det er i hvert fald min overbevisning. Jeg har ikke selv læst de 3 første bind og det betød at der gik lidt tid, inden jeg var helt inde i bogens handling og efterforskernes særpræg. Udover selve efterforskningsenheden, figurerer der desuden nogle små ulovlige enheder, som nogle af efterforskerne selv har oprettet.

Der er fuld fart på fra første side. På trods af, at det er mit første bekendtskab med Wolf, Inessa, Sarah B & O og alle de andre karakterer så ser jeg bestemt frem til næste bind i serien. ”Kaliffen” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du vil underholdes af spænding i højeste gear.

Vurdering: 5/6 Roser.

Krimiormen.dk

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз