Jesper Marcussen

Книги

Аудиокниги

Цитаты

Michael Evan Rasmussenцитирует2 года назад
Petra smed sin skuldertaske ind i bilen og kørte langs den nedlagte Tempelhoflufthavn. Google Maps meldte om seks timers kørsel til Nordseestadt på marskøen Sandrum, hvilket var længere tid, end hun havde brug for at tilbringe i sit eget selskab lige nu. Den smule søvn, som hun havde fået siden hjemkomsten fra Schöneberg-sagen, forslog som en skrædder i helvede, og hendes tanker kredsede konstant om pigen, hun ikke fandt.

Впечатления

Torben Wendler Johansenделится впечатлением2 года назад
👍Советую

👍👍👍

Susanne Kjær Seidlerделится впечатлением2 года назад
🔮Мудро
💡Познавательно
🎯Полезно
🌴В отпуск
👍Советую

”Blodoffer” er 2. selvstændige bind af forfatterens serie med det lidt umage makkerpar Journalisten Thomas Berg og den excentriske millionær David Wagner. Thomas er temmelig jordbunden, mens David tror på de lidt mere okkulte ting såsom ånder, seancer og spiritisme.

Thomas, på sin side, tror på at alting har sin helt naturlige forklaring. 1. bind af serien ”Toplitzgåden” har jeg ikke læst, men det betyder ikke noget i forhold til forståelsen af de gennemgående karakterer i serien.
”Blodoffer” har en snert af noget overnaturligt og samtidig bliver læseren præsenteret for en plausibel forklaring på de umiddelbart, mystiske hændelser på den gamle Kostskole. Det betyder samtidig at historien og handlingen i ”Blodoffer” fremstår yderst troværdigt.

Forfatteren formår med ”Blodoffer” at fænge både læseren med hang til mysticisme og den mere jordnære læser. ”Blodoffer” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du vil underholdes af en spændende page-turner af en krimi.

Vurdering: 5/6 Roser.

Krimiormen.dk

Signe Brosolat Suurballeделится впечатлением2 года назад
👍Советую

Super spændende. God historie

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз