Keri Čin

Nedostižna

Autorka erotskog bestselera Nedostojna.
Novac. Strast. Osveta
Ljubav vatrene dame i moćnog tajkuna.
Dubravka je Amerikanka srpskog porekla. Živi u Čikagu, uspešno vodi posao, iza sebe ima dva propala braka i nijednu pravu ljubav. U Beograd je doputovala sa namerom da pomogne svom bratu Petru da konačno osvoji Milu Senković u koju se zaljubio, ali ima problema s opasnim čovekom iz Miline prošlosti, Mojsijem.
Mojsije je tajkun, moćni i ugledni vlasnik kazina, iza koga je buran život u beogradskom podzemlju. On je muškarac koji savršeno vlada u svom svetu, dobija ili otima sve što poželi i ne prihvata „ne“ kao odgovor. Ljubav i porodica za njega jedini su luksuz koji sebi ne sme da priušti.
Naviknuta da se poigrava s ljubavnicima, Dubravka se upušta u kratku strastvenu aferu sa Mojsijem i ne pomišljajući da će joj tih nekoliko dana boravka u Beogradu potpuno izmeniti život. Mojsije prihvata njenu igru i pokušava da je dobije pod svojim uslovima, ne sanjajući da će od lovca postati plen.
Rasplamteće se strast kakvu nisu iskusili ni jedno ni drugo, u eksplozivnom sudaru dva jaka ega podići će se velika prašina, a onda kada se čini da je sve na svom mestu, Mojsijeva kriminalna prošlost obrušiće se na njih svom silinom.
U vrtlogu novca, strasti, ljubomore i osvete, vatrena ljubav bori se za život.
245 бумажных страниц

Впечатления

  Katarina Ketrinделится впечатлением2 года назад
  🔮Мудро
  💞Романтично
  🚀Не оторваться

  Mojsije divan, nije mi se dopao u prvom delu, što se spetljao sa Milom, al kad sam počela da čitam ovaj deo to sam potisnula kao da se nikad nije ni dogodilo i delovalo je svidelo mi se. Ludo je zavoleo, a i Dubravka, nije moralo da izgube bebu, falilo mi je da Keri prikaže malo tuge za gubitkom deteta kod Dubravke, dok je ona sve vreme brinula što Mojsije nije grub s njom, što je ne j*** kao pre, dok on pati i brine se da je ne povredi. Kraj očekivan, srećna porodica i dalje frcaju varnice kao na početku pokazuje vrelom seks scenom.

  Milana Kandicделится впечатлением2 года назад
  👍Советую
  💞Романтично
  🚀Не оторваться

  Pročitala sam je za jedno veče😄 Stvarno je odlična i svaka preporuka.😁

  bojanau1985делится впечатлениемв прошлом году
  👎Не советую

  Jeftina erotska prica, recenice se ponavljaju u principu jako dosadno.

Цитаты

  Sladjana Gajicцитирует2 года назад
  nekoliko bezazlenih dodira, još se nismo stvarno dotakli. To mi se sviđa
  b6405658942цитирует2 года назад
  Znaš, kad muškarac nešto želi a ne može to da dobije, najlakše mu je da ubedi sebe da to zapravo i ne želi. Svaki će tako postupiti samo da ne bi patio za nedostižnim.
  b6021420113цитирует5 месяцев назад
  Oni me vole... Itan, Derek, Antonio... Vole me i žele me... Ali, ja ne želim njih. Nijedan mi nije dao ono što hoću. Zapravo, dali su mi sve što su mogli, ali to nije dovoljno. Pustili su me da im zapalim srce, a nijedan nije zapalio moje

На полках

  Laguna
  Laguna
  • 992
  • 4.1K
  Bookmate
  Keri Čin
  • 8
  • 88
  Vladan Radojicic
  LJUBAVNI ROMANI
  • 320
  • 53
  sonja
  Ljubav i sex
  • 66
  • 42
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз