Paulo Koeljo

Dnevnik jednog čarobnjaka

Čudesno se nalazi na Putu običnih ljudi.
Zakoračite u neodoljivu priču Koeljovog hodočašća i putovanja u Santjago de Kompostelu. Ova očaravajuća parabola podstiče želju da svako nađe svoj sopstveni put. Delom avanturistička proza, delom vodič za otkrivanje samoga sebe, ova uzbudljiva knjiga ima draž čarolije i spoznajnog uvida.
„Dnevnik jednog čarobnjaka je put samootkrivanja… Uveravam vas da će i vama otvoriti vrata. Srećan put!“ Fredriksstad Blad 
214 бумажных страниц

Впечатления

  b0164285595делится впечатлениемв прошлом году
  🎯Полезно

  Ljudi uvek stižu u pravi čas tamo gde ih očekuju.

  Dejan Bozovicделится впечатлением2 года назад

  Dobra je i treba je procizati

  b3116797410делится впечатлением3 месяца назад
  👍Советую

Цитаты

  Verica Zivadinovicцитируетв прошлом году
  Put je taj koji nam uvek ukazuje na najbolji način kako da stignemo do svog odredišta, i on nas obogaćuje u meri u kojoj ga prelazimo.
  b4869213675цитирует2 года назад
  Ali da bi Agape mogla da se rascveta, ne bih smeo da se plašim da menjam svoj život. Ako volim ono što radim, onda je sve u redu. Ali ako ne volim, uvek ima vremena da to promenim. Dopuštajući da se dogodi promena ja se pretvaram u plodno tle i omogućavam Stvaralačkoj mašti da tu poseje svoje seme.

  – Sve čemu sam te naučio, uključujući i Agape, ima smisla jedino ako si zadovoljan sobom. U protivnom, vežbe kojima si ovladao neizbežno će u tebi probuditi želju za promenom. A da se sve te vežbe ne bi okrenule protiv tebe, moraš da dozvoliš da se dogodi promena.

  To je najteži trenutak u životu svakog čoveka – kad vidi da se bliži Dobra Bitka ali se oseća nesposobnim da promeni život i da se upusti u borbu. Ako se to desi, znanje će se okrenuti protiv onoga ko ga poseduje.
  Visual Johnцитирует4 месяца назад
  Omogućio si mi da spoznam da je traganje za srećom lični čin, i da ne postoji obrazac koji možemo preneti drugima.

На полках

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз