Julie Hastrup

Blodspor

Et postbud gør et makabert fund: I et parcelhus på en hyggelig villavej sidder fire mennesker rundt om et veldækket middagsbord — dræbt.

Drabsefterforsker Rebekka Holms kæreste ligger i koma i Stockholm efter et drabsforsøg, men hun må blive i København for at opklare, hvorfor en tilsyneladende helt almindelig familie skulle myrdes.

Det viser sig, at der findes en overlevende datter, og da hun forsvinder sporløst, kommer Rebekka og hendes kolleger på sporet af dybe, grusomme hemmeligheder, som har været godt gemt bag den pæne facade. Hvem har ønsket, at familien tog den sprængfarlige sandhed med sig i døden?
485 бумажных страниц
Дата публикации оригинала
2018
Издательства
Politikens Forlag, JP/Politikens Forlag
Серия
Rebekka Holm

В этой серии

Другие версии книги

Впечатления

  Allan Fosborgделится впечатлением2 года назад
  👍Советую
  🔮Мудро
  💡Познавательно
  🎯Полезно
  🌴В отпуск
  🚀Не оторваться

  Sindssygt god!

  Christina Nissenделится впечатлением4 месяца назад

  Hastrup har endelig fundet sin stil. Og selvom historierne er noget fantastiske, så er det spændning gennem hele bogen for at finde ud hvad plottet egentlig handler. Ærgerligt at makkeren Tjatjana blev skrevet ud af serien. Mon hun vender tilbage?

  Anette Ellegaardделится впечатлением4 месяца назад
  👍Советую

  Goood

Цитаты

  Rigmor Flytkjærцитирует4 месяца назад

  Tatjana rystede på hovedet.
  “Du forenkler virkeligheden, Rebekka. Mange af de mennesker, som står bag det her, og jeg nægter at tage ordet ‘bagmænd’ i min mund, det er så fandens negativt ladet, for her er tale om næstekær­lige mennesker, hvis hensigt er at give børnene et ordentligt liv. De er helte, for de redder børn, der lider, og de giver børnene en chance til, en chance for at få et godt liv. Og det får langt de fleste børn, særligt når de bliver taget fra deres forældre som spæde eller ganske små. De får et liv med kærlighed, med forældre, der har tid og overskud, og som virkelig ønsker sig dem. De får knus og kram og værelser med senge at sove i, tryghed, men vigtigst af alt – forbilleder, som de kan spejle sig i, og som betyder, at de, når de selv bliver voksne, bliver gode forbilleder for deres egne børn.”
  Rebekka rystede over hele kroppen. Dels af chok over, at Tatjana, som hun havde frygtet, havde advaret familien Leth Petersen og sagt, at de skulle flygte med det samme, hvis de ville beholde drengen
  Tone Sundgård Ankerцитирует10 месяцев назад
  Få sekunder senere var hun kommet ham i møde – smilende som altid, selvom han kunne mærke hendes blik strejfe ham dernede.
  Maj Bøgevig Villadsenцитирует10 месяцев назад
  var kommet, fordi Sascha og hendes samlever

На полках

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1K
  • 357
  Bookmate
  Julie Hastrup
  • 8
  • 192
  Henrik Nauta Hemmingsen
  Krimi
  • 68
  • 15
  Line
  Vil læse
  • 184
  • 9
  Pia Stokholm
  Læste bøger
  • 103
  • 7
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз