da
Книги
Pease Barbara,Allan

Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed : her får du den skinbarlige sandhed

BASERET PÅ DEN NYESTE VIDEN OM HJERNEN.
HVAD SKAL DER TIL, FOR AT FORHOLDET KLARER SIG GENNEM LYST OG NØD?
HVORFOR GØR MÆND OG KVINDER, SOM DE GØR?
ER DU I TVIVL, OM DU GÅR EFTER — ELLER ALLEREDE HAR SCORET — DEN RIGTIGE?
DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL DET MODSATTE KØN. TIL MÆND, KVINDER, SINGLER OG PAR.
Hvad tænder mænd og kvinder på?
Er det kun mænd, der har sex på hjernen?
Tænker kvinder lige så meget på sex?
Hvorfor vil kvinder altid snakke, når de har dyrket sex?
Hvorfor falder mænd altid i søvn efter sex?
Alt dette og meget mere vil du vide, når du har læst «Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed». Bogen stiller skarpt på de mange — og ofte meget underholdende — forskelle på mænd og kvinder, som en gang i mellem kan drive os alle sammen til vanvid.
295 бумажных страниц
Дата публикации оригинала
2016
Издательство
Lindhardt og Ringhof

Впечатления

  Mie Linnebjerg Bechделится впечатлением3 года назад
  👍Советую

  Ligesom alle deres andre bøger, så beskrivelse med en vis humor, hvorfor vi to køn er så forskellige...

  Og det er godt at blive husket på, når man synes at manden er et fjols, så kan det være hans gener der gør det og ikke et bevidst valg 😃

  Bo Karlsenделится впечатлением5 лет назад
  👍Советую

  Sjov og lærerig

  Emel Cakarделится впечатлением7 месяцев назад
  👍Советую

Цитаты

  Lars Møllerцитируетв прошлом году
  For de færreste mænd handler deres forhold til en kvinde om ’og-de-levede-lykkeligt-til-deres-dages-ende’, men hovedsageligt om, hvilke tjenester hun kan gøre for ham. Hun ønsker ressourcer, han vil have tjenester, og derfor hviler forholdet på en gensidig udveksling af ting og tjenester. Når en mand bliver bedt om at beskrive kvinden i sit liv, nævner han typisk, de tjenester hun gør ham – hun laver god mad, holder huset rent og pænt, er en god mor, får ham til at grine, er en god ven, er sexet, har en flot bagdel og mere af samme skuffe. For at sige det kort handler det om tjenester, han lige så godt kunne betale sig fra at få gjort. Når en kvinde bliver bedt om at beskrive sin mand, siger hun, at han er en god forsøger, at han er klog, får hende til at grine, har et godt job og at han er husejer og den slags. Med andre ord: Han skaffer ressourcer. Ude i samfundet betegnes denne udveksling af tjenester og ressourcer høfligt som ’at de passer godt sammen’, fordi det lyder lidt mere politisk korrekt, men i bund og grund er det stadig en udveksling af tjenester og ressourcer. Mænd er simpelthen interesseret i de tjenester, kvinden kan yde, og lige så vigtigt: hendes udseende.
  Hvis du er kvinde, tænker du sikkert, at vi fremstiller mænd som overfladiske eller egoistiske. Det er ikke meningen. Vi ønsker blot at vise, at mænds behov og prioriteter er meget enkle, og hvis du sørger for at tilfredsstille det, der er vigtigt på det rigtige tidspunkt, får du en glad mand. Men hvis du vælger at dømme hans mandlige ’værdier’ med dine egne kvindelige ’værdier’, vil du ikke opleve andet end konstante konflikter og evig utilfredshed.
  Lars Møllerцитируетв прошлом году
  Oplysning nr. 153 fra mænd til kvinder
  Sig venligst det, du har at sige, under reklamerne.
  Lars Møllerцитируетв прошлом году
  Efter en helbredsundersøgelse hos lægen sagde 45-årige Joanne til sin mand: ”Han siger, at jeg har bryster som en 20-årig.” Manden svarede: ”Nævnte han din slappe, halvgamle bagdel?” ”Nej,” sagde hun. ”Vi snakkede slet ikke om dig.”

На полках

  Christian Juul
  Terapi
  • 7
  • 7
  Pernille Wolderslund la Cour
  Jeppe
  • 102
  • 5
  Søs Brixen
  Personlig udvikling
  • 61
  • 5
  Jackie
  Self Help
  • 102
  • 3
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз