Kiera Cass

The Selection #1: Udvælgelsen

America tilhører en af de lavere kaster i nationen Illéas klasseopdelte samfund, og hendes familie lever på sultegrænsen. Derfor burde hun være lykkelig da hun inviteres til at deltage i Udvælgelsen hvor landets kronprins, for åbent kamera, vil vælge sin prinsesse blandt tilfældigt udtrukne piger. Men America har planer for sit liv, og ingen af dem omhandler at skulle date en kedelig og forkælet prins. Familiens økonomi tvinger hende dog til at deltage i lodtrækningen, og snart befinder hun sig i paladset omgivet af fireogtredive andre piger. Intriger viser sig imidlertid at være et mindre problem, da også landets oprørsstyrker kan se PR-værdien i Udvælgelsen. Udvælgelsen er første bind i en serie om venskab, kærlighed, rivalisering og et samfund bygget på forbud og klasseskel.
308 бумажных страниц
Дата публикации оригинала
2014
Издательства
Tellerup A/S, Tellerup.dk
Серия
The Selection

В этой серии

Другие версии книги

Впечатления

  Julie Holmelinделится впечатлением2 года назад
  👍Советую
  🎯Полезно
  💞Романтично
  🌴В отпуск
  🚀Не оторваться
  🐼Мило

  Det er en MEGA god bog og man bliver meget opslugt af den

  Mette Line Lundgaard Laursenделится впечатлениемв прошлом году

  Den er fantastisk

  Charlotte Schledermannделится впечатлением2 года назад
  👍Советую
  🎯Полезно
  🐼Мило

  Mega god

Цитаты

  Jens Larsen Jensen Toftцитирует3 года назад
  Nej, jeg vælger hverken ham eller dig. Jeg vælger mig.“
  Det var i sandhed sagens kerne. Jeg vidste ikke hvad jeg ville endnu, og jeg kunne ikke lade mig blive fristet af det der var nemt, eller hvad andre mente var det rigtige. Jeg måtte bare give mig tid til at beslutte hvad der var bedst for mig.
  Poul Hardy Larsenцитирует2 года назад
  havde arvet mit temperament fra mor, men min medfølelse fra far.
  edgaremmanuellaцитирует2 года назад
  Kapitel 1

  Da vi modtog brevet med posten, blev min mor helt ekstatisk. Hun havde allerede besluttet at alle vores problemer dermed var løst og forsvundet for altid. Det eneste problem i hendes geniale plan var mig. Egentlig syntes jeg ikke at jeg var en specielt ulydig datter, men her trak jeg altså grænsen.

  Jeg havde ikke lyst til at være kongelig. Og jeg havde ikke lyst til at være Etter. Jeg havde ikke engang lyst til at prøve det.

  Jeg gemte mig på mit værelse, det eneste sted hvor jeg kunne blive fri for den livlige snak i vores proppede hus, mens jeg forsøgte at finde et argument som kunne få mor til at ombestemme sig. Indtil videre havde jeg en solid samling af mine ærlige meninger … og jeg var ret sikker på at hun ikke ville lytte til en eneste af dem.

  Jeg kunne ikke undgå hende meget længere. Det var ved at være tid til aftensmad og som det ældste, hjemmeboende barn var det min pligt at lave mad. Jeg skubbede mig ud af sengen og begav mig ind i løvens hule.

  Mor sendte mig et olmt blik, men sagde ikke noget.

  Vi udførte en tavs dans gennem køkkenet og spisestuen mens vi dækkede bord til fem og forberedte kylling, pasta og skiveskårede æbler. Hvis jeg skævede op fra arbejdet, nedstirrede hun mig med et bistert blik som om hun kunne bebrejde mig til at ville det samme som hun. Det forsøgte hun med jævne mellemrum. For eksempel når jeg ikke havde lyst til at tage et bestemt job fordi jeg vidste at familien vi skulle arbejde for, var unødvendigt uforskammet. Eller hvis hun ville have mig til at gøre hovedrent når vi ikke havde råd til at få en Sekser til at komme og hjælpe.

  Nogle gange virkede det. Andre gange gjorde det ikke. Og det her var et af de tidspunkter hvor jeg ikke havde tænkt mig at vige.

  Hun hadede når jeg var stædig. Det var et træk jeg havde arvet fra hende så det kunne umuligt komme bag på hende. Men det her

На полках

  Tellerup
  Tellerup
  • 1K
  • 450
  Bookmate
  Moderne romantik
  • 14
  • 222
  Bookmate
  Young Adult
  • 32
  • 113
  Luise Maria Bøgely
  Kærlighed
  • 68
  • 19
  b6862933812
  Signe
  • 118
  • 5
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз