Mads Peder Nordbo

Pigen uden hud

  Jens Balleцитирует4 года назад
  I baggrunden var der to dystre, blågrå fjelde, og mellem deres runde og slidte toppe hvilede himlen dækket af grålige skyer og porøs tåge.
  Lars Hasse Olesenцитирует6 месяцев назад
  Hvis du vil forstå, hvorfor en kugle triller, skal du finde det, der satte den i bevægelse. Alt andet er kun virkning, og virkningen er synlig for enhver. Det er årsagen, der rummer forklaringen.”
  Jens Christian Hejndorfцитируетв прошлом году
  Tupaarnaq.” Jakobs stemme
  Jens Christian Hejndorfцитируетв прошлом году
  Han havde forsøgt
  Jens Christian Hejndorfцитируетв прошлом году
  Øjeblik,” sagde Matthew
  Mark Gildbjergцитирует4 года назад
  Voksne slæber rundt med deres barndoms­sorger. Det er derfor, det er så vigtigt at elske sit barn, så det kan vokse op og vide, at kærlighed findes og er værd at tage til sig og give igen.”
  Mark Gildbjergцитирует4 года назад
  Når en engels tårer rammer et nyfødt barn, bliver barnet ganske særligt, for tårerne falder, fordi englen har set, at dette barns liv vil blive så hårdt, at barnet næppe vil overleve.
  Ann-Carina Kokholm Haagensenцитирует4 года назад
  “Hvis jeg står stille, bliver jeg til sten. Hvis jeg står stille, kan livet nå mig og røre mig. Min frygt og længsel i samme tanke. En dag flygter jeg op på bjerget. Så langt op, at dets pulserende hjerte af sten vil tage mig til sig og lade mig mærke, hvad det vil sige at stå stille. Så stille, at intet høres. Men alt mærkes. Mens det bliver til sten.”
  Ann-Carina Kokholm Haagensenцитирует4 года назад
  “Måske hører du det. Jeg skal op på toppen af et bjerg og lade roen, luften og ensomheden springe ud i tankerne. Selvom det måske netop er den allerinderste ensomhed og længsel, jeg er på flugt fra. Men det er vist det smukke ved bjerge og deres toppe. Det at blive ét med det ensomme. Min sjæl er gammel. Bjerget dens legeme, bækken dens blod og disen dens ånde. Jeg kan mærke dens ånde. Dens liv. Sjælen i mig. Og så går det op for mig, at ensomheden ikke findes. Vi er alle levende i den samme verden.”
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз