Anne Birgitte Stürup,Morten Bruun,Thomas Bjerg

På ofrenes side

  Anne Breinholm Andersenцитирует3 месяца назад
  Her følte den 17-årige sig så truet, at han flygtede, men på Utterslev Torv blev han indhentet af den 16-årige og yderligere en festdeltager.
  Anne Breinholm Andersenцитирует4 месяца назад
  Ud over at hun selvfølgelig skulle forelægge sine sager fair og objektivt, så hun det som sin opgave at være de uskyldige ofres talerør i retten.
  Niels Larsenцитирует2 года назад
  som andre unge mænd, der har begået noget lignende. Og dermed
  Eva Hanberg Therkildsenцитирует2 года назад
  Kvinden kunne fortælle, at gerningsmanden var mørk, ikke særlig høj og talte et nørrebro-gebrokkent dansk. Og så havde han et ’babyagtigt ansigt’.
  Eva Hanberg Therkildsenцитирует2 года назад
  De troede først, at det ikke havde forbindelse til voldtægten, for ingen voldtægtsmand ville da smide et kondom med sin egen sæd lige ved siden af gerningsstedet. De sendte det til Retsmedicinsk Institut for en sikkerheds skyld, men det var ingen hasteundersøgelse,“ siger Stürup og fortsætter
  Leif Jensenцитирует2 года назад
  Knap så imponeret var Gitte af den ånd, der i den sidste del af 1960’erne ramte universiteterne og hendes egen generation.
  Henriette Elisa Simonsenцитирует3 года назад
  Ved hoveddøren havde de bildt damen ind, at de kom fra politiet med oplysninger om nogle stjålne tæpper, og da hun åbnede døren, smadrede Marcel en fastelavnskølle i hovedet på hende.
  Linda Vilhelmsenцитирует3 года назад
  Mange pæne damer, som gik hjemme, mens manden passede arbejdet, var i virkeligheden alkoholiserede
  Peder Stages Murerfirma v/Peder Christian Stageцитирует4 года назад
  år nok frivillig sex, og så er det lige pludselig et spørgsmål om ære.“
  Peder Stages Murerfirma v/Peder Christian Stageцитирует4 года назад
  Parvoldtægten ser vi i de brudte forhold, hvor manden vender tilbage og vil have hævn og siger ‘nu skal du fandeme få kærligheden at føle’. Men bag alt det gemmer sig også manden, som benægter alle anklager og uanset omstændighederne siger, at ‘hun ville selv’. Det ser vi ved stort set alle voldtægter, og det handler nok om, at det er meget, meget flovt for en mand at erkende voldtægt. Hvis manden indrømmer voldtægt, indrømmer han også, at han ikke
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз