Søren Flott,Lonnie Liv Henriksen

Pigen i spejletLonnie blev som lille pige gennem længere tid systematisk misbrugt seksuelt af sin far. Som det så ofte er, var hun flov over det, men på et tidspunkt tog hun mod til at fortælle om misbruget. Faren blev dømt og kom i fængsel, men hermed var Lonnies mareridt ikke ovre. De næste mange år røg hun ind i stofmisbrug, hun blev luder, rockertøs og ganske enkelt et rigtig dårligt liv. Men med imponerende viljestyrke valgte hun at rette op på sit liv, tage en uddannelse og sørge ordentlig for sine to døtre. “Pigen i spejlet” er en så hudløst ærlig og sine steder næsten så ubærlig en bog, at det ikke er til at fatte. Men samtidig er den så livsbekræftende, at man mere end én gang kniber en tåre.

168 бумажных страниц
Дата публикации оригинала
2017
Издательство
Gyldendal

Другие версии книги

Впечатления

  Berit Søderberg Franchделится впечатлением10 месяцев назад
  👍Советую
  💡Познавательно
  🎯Полезно
  🚀Не оторваться

  Godt beskrevet

  Marianne Petersenделится впечатлением8 месяцев назад
  👍Советую

  Godt der er en, der virkelig opfordrer til mere hjælp til ofrene.... Meget stærk bog

  ansaделится впечатлением8 месяцев назад
  👍Советую

  Den sætter gang i hele følelsesspektret.
  Den er helt klart værd at læse, og den giver stof til eftertanke.

Цитаты

  Lars Kjærulff Petersenцитирует2 года назад
  Hun og jeg kunne ligge på gulvet og pludre og lege i timevis, og selv om jeg havde fokuseret på at læse videre, var det alligevel ikke blevet til noget, for der gik ikke engang et år fra Marias fødsel, til jeg var gravid igen.
  Kristian Slotцитирует4 месяца назад
  Hun havde ellers fået at vide, at hun slet ikke kunne få børn, men naturen ville det anderledes, og dengang var der kun én ting at gøre: De måtte gifte sig.
  Lone Grudцитирует5 месяцев назад
  mig i kælderen i huset i Hanstholm, som har været en fast del af mine tanker og mareridt, siden jeg var barn. Der kommer ikke et eneste ord ud af min mund. I stedet undrer jeg mig over, hvordan hun kan vide, hvad jeg tænker på, og selv om jeg ikke ønsker det, er jeg faktisk en smule imponeret af kvinden i lænestolen.
  De 45 minutter går hurtigt, og da vi er ved at være færdige, forsikrer Ruth mig om, at vi nok skal finde ud af det sammen. Jeg ved ikke, hvad jeg skal synes. Jeg er bare forundret over, at hun ikke hader mig og synes, jeg er ulækker, nu hvor jeg har fortalt hende om nogle af de ting, der er sket i mit liv. Hun smiler endda til mig, selv om jeg har berettet om alt det grimme, jeg har gjort.
  Da jeg træder ud på gaden og går op mod banegården, lader det til, at de forbipasserende har for

На полках

  Lise Faber
  Vil læse
  • 576
  • 45
  Klaus
  Mette
  • 13
  • 5
  Eva-Marie Pedersen
  Skal læses
  • 58
  • 4
  Gitte Demant Nielsen
  Hans' boghylde
  • 111
  • 2
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз