Annlil Frolov Annlil Frolov,Marianne Egense

Kvinders guide til mere hovedløs sex

En kærlig opsang til kvinder, der tænker for meget. En guide, som viser, hvordan man kan skrue ned for hovedet og op for kroppen.
Kvinder er gode til at planlægge, strukturere deres hverdag, analysere og drage omsorg. Det er gode egenskaber. Men hånden på hjertet så har du sikkert også dage, hvor tankerne kører rundt i hovedet på dig: Bekymringer, løsningsforslag, huskesedler og planlægning af alle døgnets timer. Når aktiviteten i hovedet er stor, glemmer vi at mærke vores krop, og så er det både svært at mærke lysten og livsglæden.
Marianne Egense og Annlil Frolov er henholdsvis sexolog og NLP-terapeut. De møder mange kloge kvinder, der har tjek på livet, men som kæmper med selvværdet, sexlivet og parforholdet, og som er endt i en negativ spiral, hvor de har svært ved at slippe bekymringerne, kontrollen og kalenderstyringen.
127 бумажных страниц
Дата публикации оригинала
2014
Издательство
Lindhardt og Ringhof

Впечатления

  Anne Louise Slyngborg Kronborgделится впечатлением2 года назад
  👎Не советую
  🙈Ничего не понятно

  Smæk fyldt af holdninger, synsninger oh masse “gode” råd uden anvisning til hvordan man gør.
  Elendig bog

Цитаты

  Dennis Hjarup Andersenцитирует2 месяца назад
  Moderrollen fylder rigtig meget, vi forventer, vi skal være en supermom, der altid har overskud, ikke råber, taler med ikke til børnene, stimulerer i hoved og røv på alle udviklingstrin, begrænser sukkerindtag og tv-kiggeri, er proaktiv på legeaftaler og fritidsaktiviteter, ambitiøs omkring institutionsvalg, forældrerepræsentant og med i institutionens bestyrelse – listen er uendelig.
  Alt dette er i virkeligheden et kæmpearbejde.
  Dennis Hjarup Andersenцитирует2 месяца назад
  At acceptere sit ståsted er ikke det samme som at stagnere eller resignere. Det betyder, at man er til stede i sit eget liv i stedet for at ønske sig alle mulige andre steder hen.
  Dennis Hjarup Andersenцитирует2 месяца назад
  et er kærligheden, der gør, at vi vælger hinanden og danner par. Det er respekten og ligeværdet, der skal til for at holde liv i kærligheden og parforholdet – og det er begges ansvar.

На полках

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз