Aleksandar Mekol Smit

Žirafine suze

Drugi roman u hit serijalu Prva damska detektivska agencija
Da li ste se već upoznali sa Mma Ramocve u Prvo damskoj detektivskoj agenciji? Ako jeste, sada je pravo vreme da joj se pridružite u novim uzbudljivim istragama.
Dragocenu Ramocve čeka mnogo nerazrešenih slučajeva, problematične supruge, zle kućne pomoćnice, ali više od svega želi da pomogne majci slomljenog srca čiji je sin davno nestao u afričkim ravnicama.
I da bi joj život bio zanimljiviji tu su i stini izazovi u bračnom životu sa divnim gospodinom Dž. L. B. Matekonijem, unapređenje njene veoma promućurne sekretarice Mme Makuci i dva nova člana porodice Matekoni.
„Pametno i drsko. Priča o Dragocenoj iz stranice u stranicu vas zabavlja, šokira, ili razgaljuje, a ponekad sve to čini istovremeno.“ Los Angeles Times
„Bocvanska gospođica Mrpl. Agata Kristi bi s uživanjem čitala ove romane.“ Sunday Telegraph
Serijal Prva damska detektivska agencija dobio je British Books Awards i nagradu Dager Udruženja prisaca kriminalističkih romana.
202 бумажные страницы
Издательство
Laguna

Впечатления

  Dijana Senicделится впечатлением6 месяцев назад
  👍Советую
  💡Познавательно
  🎯Полезно
  💞Романтично
  🌴В отпуск
  🚀Не оторваться
  😄Весело
  🐼Мило

  Mnogo bolja od prvog romana iz serijala, ovdje se već vidi da autor ima neku viziju, a da ne priča "s brda s dola". Meni se dopao i prvi roman, zbog Afrike, mada su me iritirale te stilske nesavršenosti, tako da sam sad uživala. Malo me podsjetilo na Voju Stanića, koji mi je omiljeni slikar, ali kad sam vidjela njegova prva djela, bila sam sablažnjena tehničkim nedostacima.

  Magrit Danaramaделится впечатлением7 месяцев назад
  👍Советую

  Prelepo!

  b8490025150делится впечатлением25 дней назад
  👍Советую
  🚀Не оторваться

  Očekujem nastavak!!!

Цитаты

  b5431644892цитируетв прошлом месяце
  Kuća nije gledala prema gradu nego od njega, i na kraju bašte bilo je samo šiblja, drveća, busenja trave i trnovog drveća, kao i čudesnih crvenkastosmeđih brdašaca koje su napravili termiti.
  Kristina Saperцитирует5 месяцев назад
  Ljudi večito čačkaju po događajima koji su se davno odigrali. I šta je svrha toga kad je učinak da se uglavnom truje sadašnjost? Bilo je mnogo grešaka u prošlosti, ali ima li smisla neprekidno ih pominjati i stalno im obnavljati značaj?
  Marija Milicцитирует5 месяцев назад
  Svi naši ljudski napori su takvi, pomislila je, samo smo mi suviše velike neznalice da bismo to shvatili, ili smo suviše zaboravni da bismo se sećali, pa stalno nešto gradimo sa uverenjem da će trajati.

На полках

fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз