Design din fremtid, Soulaima Gourani
da
Книги
Soulaima Gourani

Design din fremtid

Читать
299 бумажных страниц
  • 👍1
Fremtiden kommer, så design dit eget liv, inden nogen gør det for dig!

Design din fremtid giver dig et unikt indblik i fremtiden og de trends, der præger udviklingen i form af blandt andet globalisering, automatisering og kunstig intelligens, og de konsekvenser det vil få for den måde, vi lever og arbejder på i fremtiden.

Ved at forstå den nye dagsorden og finde ud af, hvilke kompetencer du skal udvikle for at blive klar til fremtiden, vil du både blive bedre til at designe dit eget liv og være i stand til at spotte eller skabe dit drømmejob.

I bogen vil der være fokus på nye måder at samarbejde på, fremtidens kompetencer, arbejde uden grænser, og hvordan du bliver en del af fremtiden på dine præmisser.

Soulaimas mangeårige arbejde med livsdesign kombineret med indsigter fra sit virke i World Economic Forum og kontakter med sit store netværk i hele verden gør hende til en efterspurgt foredragsholder, der selv er et eksempel på, hvordan man får succes i erhvervslivet.
Дата публикации оригинала
2019
Издательства
Gyldendal, Gyldendal Business
Впечатление
На полку

Другие версии книги

Design din fremtid, Soulaima Gourani
  • 👍Советую1
Вход или регистрация
Birgitte Riddersholm
Birgitte Riddersholmделится впечатлением5 месяцев назад
👍Советую

Olav Wendelboe Nielsen
Olav Wendelboe Nielsenцитирует3 месяца назад
Hold især godt øje med Googles Alfabet, som har mere end 20 virksomheder under sin paraply og forsøger at sikre sig førerpositioner indenfor transport,
Haydar Bashir Al-Thwaini
Haydar Bashir Al-Thwainiцитирует3 месяца назад
Vibeke Hartkorn, future-ready kommunikationsrådgiver
Du holder lige nu en meget vigtig bog i hånden – måske en af de vigtigste bøger, der er skrevet i denne tidsalder. For første gang udkommer der en dansk bog, som ikke blot tegner verden, som den ser ud her midt i den teknologiske revolution, men som også giver et bud på, hvordan vi kan omfavne og overskue de nye muligheder. Hvordan vi slet og ret som ganske almindelige borgere kan designe vores eget liv tilpasset de store samfundsforandringer.
Soulaima Gourani er et godt eksempel på, at man kan skabe et fantastisk liv, selvom man kommer fra vilkår uden tro på en succesfuld fremtid. Den danske pige fra Sønderjylland med de marokkanske gener er vokset op uden en guldske i munden, så hendes fremgang har krævet hårdt arbejde, målrettet fokus og personligt mod. Belønningen er i Soulaimas tilfælde både forretningssucces og adgang til verdensscenen, hvor de mest indflydelsesrige mødes. Det er få forundt at være en del af denne verden, hvor de innovative tænkere, forretningsudviklere og beslutningstagere, der påvirker den fremtid, vi alle er på vej ind i, begår sig. Det er endnu færre forundt at være en af dem, de andre lytter til. I denne bog deler Soulaima gavmildt sine indsigter med os, der læser med.
Den forandringshastighed, der præger denne tidsalder, sender næsten alt, hvad vi kender, i frit fald. Det kræver, at vi finder et personligt mod frem, og det kan du i den grad lære
Dorrit Faaborg
Dorrit Faaborgцитирует5 месяцев назад
65 procent af alle børn, der i dag begynder i skole, kommer ud til helt nye job, dvs. job, som endnu ikke findes. 75 millioner job forventes af forsvinde verden over, mens 133 millioner nye job forventes at blive skabt frem til 2030
Selvhjælpsbøger, Julie Ann Del Pin
Julie Ann Del Pin
Selvhjælpsbøger
  • 23
  • 1
Skal læses, Lykke Karina Hove
Lykke Karina Hove
Skal læses
  • 5
  • 1
Benny, Lone Kronborg Tang
Lone Kronborg Tang
Benny
  • 31
Sanne, Sanne
Sanne
Sanne
  • 22
Kate, Michael Thomsen
Michael Thomsen
Kate
  • 15
bookmate icon
Тысячи книг — одна подписка
Вы покупаете не книгу, а доступ к самой большой библиотеке на русском языке.
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз