Mads Peder Nordbo

Odins labyrint – et glasbarns fortællinger

ODINS LABYRINT er en spændingsroman om den unge studerende Mathias, der under et ophold i London hvirvles ind i en livsfarlig og gådefuld historie med tråde helt tilbage til den nordiske mytologis oprindelse.
Fra gamle dokumenter får han kendskab til en spektakulær viden — en af verdens største og bedst bevarede hemmeligheder om kristendommens fundament — der gennem tiden er blevet holdt skjult af dunkle katolske broderskaber med mord på samvittigheden.
Spørgsmålet er, om også Mathias nu er i fare.
«Historien kommer under huden i en sådan grad, at jeg kan mærke fortællerens hastige pulsslag og kuldegysninger i de mørke lofter og fugtige kældre.»
— Fyens Stiftstidende
482 бумажные страницы
Дата публикации оригинала
2012
Издательство
Lindhardt og Ringhof

Впечатления

  Lise-Lotte Kromannделится впечатлениемв прошлом году
  🙈Ничего не понятно

  7

  Nord boделится впечатлением2 года назад
  👍Советую
  💡Познавательно
  🎯Полезно
  🚀Не оторваться

  En meget velskrevet og inklinerende fortælling der tager læseren med på en rejse med rod i asatroen og dens guder men som samtidig er en ganske enkel historie der uden dette islæt af myter og mystik ikke ville være særlig spændende. Efterskriften er en nok så spændende historie i sig selv hvis man er blot det mindste nysgerrig på de gamle guder og deres oprindelse. Er eller var de egentlige guder eller var de mere menneskelige end som sådan? Jeg vil dog klart anbefale bogen fordi dens plot spænende og anderledes. Fantast uden at være fantast. Krimi uden at være krimi. Men spændende det er den

  Peter Hansenделится впечатлением3 года назад
  👍Советую

  Lidt tung.

Цитаты

  JBцитирует5 месяцев назад
  »Når jeg beder,« sagde præsten, »så ser jeg på mine foldede hænder. Jeg holder dem op foran mit bryst, så tommelfingrene vender ind mod mig selv. Tommelfingeren ligger tættest på hjertet, og derfor beder jeg først for dem, der står mig nær, som for eksempel min familie. Pegefingeren er den finger, andre bruger til at pege på mig med. Derfor beder jeg i anden ombæring for dem, der har noget at skulle sige over mig, som for eksempel læger. Langfingeren er den længste finger, og derfor beder jeg ud fra den om at hjælpe de højeste i samfundet, som for eksempel dronningen og regeringen. Ringfingeren er den svageste finger, hvilket enhver, der har spillet klaver, ved. Ud fra den beder jeg for de svage og syge i samfundet. Mens lillefingeren, den er bønnen for mig selv.«
  Janne Olsenцитируетв прошлом году
  igennem sig ved tanken om, at han med sin bog var skyld i den glæde, hun gav udtryk for
  Frederik Stoltzeцитирует3 года назад
  svalegangens kroge.
  På vej

На полках

  Saga Egmont
  De nordiske guder
  • 23
  • 231
  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 899
  • 180
  Carina Rita Hansen
  Young Adult (books)
  • 743
  • 97
  Trine Juhl Røn
  Ventende bøger
  • 344
  • 52
  Søren Bodholdt Hutters
  Spænding og krimier der skal læses
  • 396
  • 39
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз