Lee Child

Falske værdier

Velkommen til Margrave, Georgia — men bliv ikke alt for knyttet til stedet. Byens beboere er enten involveret i en farlig sammensværgelse, eller med hastige skridt på vej mod den sikre død … eller begge dele.

Det er ikke en varm velkomst, der venter Jack Reacher, eks-militærmand, da han står af en Greyhound-bus i sydstatsbyen Margrave. Inden for kort tid arresteres han og anklages for mord.

Det eneste Jack Reacher ved med sikkerhed er, at han ikke har slået nogen ihjel. I hvert fald ikke for nylig. Og slet ikke i Margrave. Men politiet har øjenvidner, der placerer ham på gerningsstedet.

Da det viser sig, at mordet, der er blevet begået, alligevel angår ham personligt, må han søge hjælp hos de eneste to, han kan stole på i den korrupte by. For selve byens fundament er bygget på en udspekuleret ondskab. En ondskab med rødder så dybe, at den er svær at stoppe. Men Jack Reacher har tænkt sig at prøve.

Suveræn thriller
New York Daily News

Den sejeste figur i en fortløbende romanserie
Stephen King
492 бумажные страницы
Правообладатель
Jentas
Дата публикации оригинала
2018
Издательство
Jentas
Переводчик
Michael Alring

Другие версии книги

Впечатления

  Annделится впечатлениемв прошлом году
  👍Советую
  💡Познавательно
  🎯Полезно
  🚀Не оторваться

  Spændende thriller skrevet i et godt sprog og efterlader læseren sulten efter mere.

  Ole Hansenделится впечатлением2 года назад

  Fed historie, der fængsler en til sidste side

  KlarSpillerEtделится впечатлением3 года назад
  👍Советую
  🔮Мудро
  🎯Полезно
  🚀Не оторваться

  En super spændende og velskrevet bog, den første i rækken af romaner om den tidligere militær betjent Jack Reacher. En serie der, såvidt jeg kunne se på Wikipedia, nu er oppe på 22 bøger.. I 2012 udkom filmen Jack Reacher med Tom Cruise i hovedrollen og det er værd at bemærke, at film forlægget ikke er taget fra denne bog, men istedet nr. 9 i serien med titlen "One Shot".
  Men bogen kan virkelig anbefales..

Цитаты

  Michael Evan Rasmussenцитирует5 месяцев назад
  Min frakke lå stadig rullet sammen på gulvet. Jeg rystede den og tog den på. Jeg frøs igen. Stak hænderne i lommen. Lænede mig op ad tremmerne og prøvede at læse avisen igen, bare for at få tiden til at gå. Men jeg registrerede ikke noget. Jeg tænkte på en eller anden, der havde set sin makker skyde en fyr i hovedet. Som havde sparket det spjættende lig rundt. Som havde brugt så meget rasende kraft, at alle de døde knogler var blevet knust. Jeg stod der og tænkte på ting, som jeg troede, jeg var færdig med. Ting jeg ikke havde lyst til at tænke på mere. Så jeg smed avisen på gulvet og prøvede at tænke på noget andet.
  Poul Bøegh-nielsenцитирует7 месяцев назад
  Han var en af dem, der havde et haglgevær.
  Thomas James Woffendinцитирует7 месяцев назад
  rode og pille og slå jer, og I ville få en uniform og blive smidt ind i de dømtes afdeling sammen med de andre dyr, og så ville vi bare læne os tilbage og se på løjerne.”

На полках

  Bookmate
  Lee Child
  • 10
  • 45
  Søren Bodholdt Hutters
  Spænding og krimier der skal læses
  • 396
  • 39
  Jentas A/S
  Lee Child
  • 10
  • 12
  ttnm
  Jack Reacher
  • 14
  • 10
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз