bookmate game
da
Книги
John Williams

Augustus

En stor historisk roman om, hvordan en alt for ung dreng blev kastet hovedkulds ud i et næsten umenneskeligt magtspil, og på trods af alle odds endte med at blive den nådesløse hersker over det romerske imperium.
I romanen AUGUSTUS genskaber John Williams det romerske imperium fra Julius Cæsars død frem til Augustus’ sidste dage og fortæller historien om, hvordan Augustus blev magtens centrum, da han først havde modstået hoffets og Senatets rænkespil og folkets modstand.
En betagende fortælling af forfatteren til STONER og BUTCHER’S CROSSING.
405 бумажных страниц
Правообладатель
Lindhardt og Ringhof
Дата публикации оригинала
2016
Год выхода издания
2016
Издательство
Lindhardt og Ringhof
Переводчик
Mich Vraa

Другие версии книги

Уже прочитали? Что скажете?
👍👎

Впечатления

  Sune Bødiker Mortensenделится впечатлением4 года назад

  God bog

  Erik Johansen Jappeделится впечатлениемв прошлом году
  👍Советую

  Charlotte Gisselmann Jessenделится впечатлением3 года назад
  👍Советую

Цитаты

  Erik Johansen Jappeцитируетв прошлом году
  Den unge mand der ikke kender fremtiden, ser livet som et slags episk eventyr, en odyssé over fremmede have og forbi ukendte øer hvor han skal prøve og bevise sin styrke og derved finde sin udødelighed. Den midaldrende mand der har levet den fremtid som han engang drømte om, ser livet som en tragedie; for han har erfaret at hans styrke, uanset hvor stor den er, ikke kan måle sig med tilfældets og naturens kræfter, som han giver gudenavne og har lært at han er dødelig. Men den aldrende mand må, dersom han spiller sin tildelte rolle ordentligt, se livet som en komedie. For hans triumfer og hans nederlag flyder sammen, og den ene er ikke mere genstand for stolthed eller skam end den anden, og han er hverken helten der beviser sin styrke over for disse kræfter, eller hovedpersonen der udslettes af dem. Ligesom enhver anden stakkels, ynkværdig bælg af en skuespiller ender han med at se i øjnene at han har spillet så mange roller at han selv ikke længere findes.
  Erik Johansen Jappeцитируетв прошлом году
  Det er heldigt at unge aldrig anerkender deres uvidenhed, for gjorde de det, ville de aldrig finde modet til de unges udholdenhed. Det er måske et instinkt i kødet og blodet der hindrer denne viden og giver drengen mulighed for at blive den mand der skal leve længe nok til at indse dårskaben i sin egen eksistens.
  Erik Johansen Jappeцитируетв прошлом году
  Det som vi kalder den ægteskabelige verden, er, som du ved, en verden af nødvendig trældom, og jeg synes somme tider at den usleste slave har mere frihed end vi kvinder nogensinde har kendt til.

На полках

  Lise Faber
  Vil læse
  • 575
  • 44
  Michael Møller
  2019
  • 149
  • 7
  René Hinz
  Bob
  • 139
  • 2
  Lindhardt og Ringhof
  Historiske romaner
  • 23
  • 2
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз