Gejbrijel Talent

Samo moja draga

Misliš da si nepobediva.
Misliš da nikad nećeš promašiti. Moramo da ti uteramo strah u kosti.
Treba da se pomiriš da ćeš umreti pre nego što prihvatiš činjenicu da život zavisi od božje milosti, jer ćeš tek tada biti dovoljno dobra.
411 бумажных страниц

Впечатления

  Jasna Prokovićделится впечатлениемв прошлом месяце
  👍Советую
  💀Страшно
  🔮Мудро
  💡Познавательно
  🎯Полезно
  🚀Не оторваться

  Neverovatna knjiga..večito aktuelna tema, nažalost. Likovi sjajno odrađeni, prepuna opisa, kao u najlepšem romanu, a mučna i teška tema, kao crna zemlja..iz koje se na kraju rađa život.

  Dijana Senicделится впечатлениемв прошлом месяце

  Wow! Obavezno pročitati, ako ni zbog čega drugog, onda zbog opšte kulture. Nevjerovatni prikazi psihičkog života. Meni je prvi dio bio pomalo spor i naporan, čitala sam zbog teme koja mi je držala pažnju i zato što je roman apsolutna novina u književnosti, ništa slično ne postoji, ali drugi dio je bio poput silaska sa vrha neke visoke planine, lak, brz i čisto uživanje.

  b5779172541делится впечатлением8 месяцев назад
  👍Советую

  Za one sa jakim želucem. Ne, nije ljubavni roman. Porodično nasilje u najgorem smislu te reči.
  Ali bravo za malenu!!! Za petlju, za jačinu, za svaku situaciju sa kojom se izborila.
  Zbog toga ne treba suditi o ljudima. Čak iako misliš da ih poznaješ nikad ih ne upoznaš do kraja.

Цитаты

  Jelena Markovicцитируетв прошлом году
  Kad on ode, ona ostane da sedi posmatrajući vatru, u onom stanju opijenosti kad čovek za nečim žudi a ne može da ga dosegne i ponekad, dok razmišlja o nečemu što je rekao, nasmeši se i legne na ćebad ispred vatre i dalje se smešeći.
  Dijana Senicцитирует2 месяца назад
  Ljudi osuđuju takvo rasuđivanje, malena. Veruju da je insistiranje na suštinskoj izlovanosti ljudskog uma ravno ludilu. Ali u praksi svi to prihvataju. Ne bismo dozvolili društveno raslojavanje da, na osnovnom nivou, ne shvatamo kako smo izolovani od patnji drugih ljudi. I stvarno jesmo. To nas nimalo ne pogađa. Ovi skotovi se ponašaju kao da mare, ali to je društvena laž i ako obratiš pažnju, jebote, videćeš da si prepuštena sebi. Društvo ti nikad neće pomoći. Onaj direktor, ona tvoja nastavnica, brinuće o tebi onoliko koliko im je to u opisu posla, ali zabole njih za tebe, malena. Ti za njih ne postojiš. Kao zasebna ličnost sa svojim mislima i nedaćama i sopstvenim stavovima, ti ne postojiš
  Pedja Puacцитирует2 года назад
  Martin Alveston izlazi iz kamioneta i ne osvrće se prema Kornjači, koja sedi u kabini. Odlazi pravo na verandu, a njegovi koraci u cokulama za prašumu šuplje odjekuju preko dasaka. Krupni muškarac u flanelskoj košulji i levis

На полках

  Bookmate
  Knjiga Nedelje
  • 91
  • 10.7K
  Bookmate
  #SediGdeSi
  • 25
  • 911
  Evro Book
  Evro Book
  • 79
  • 850
  Bookmate
  Bestseleri
  • 172
  • 216
  Bookmate
  Sajamska groznica
  • 14
  • 86
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз