Majbritt L. Engell,Anette Sams

Sandheden om sukker går i køkkenet

Du kender måske bestselleren Sandheden om sukker, der har hjulpet mange med at tabe sig, styre uden om kroniske sygdomme og opretholde en positiv sundhedsspiral med masser af energi. Nu går Sandheden om sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser.

I bogen får du opskrifter til hele familien, hvor næringsstofferne er pakket rigtigt ind til det stabile blodsukker. Du får også en 7 dages guide med opskrifter fra bogen, så du kan afprøve, hvordan et kompromisløst stabilt blodsukker giver dig masser af energi og overskud samt forebygger sygdom.

Kan du lide kød, æg og bacon eller salat, kål og rodfrugter, så dæk bordet med de lækreste retter fra bogen og spis dig mæt, slank og sund.

Velbekomme!
189 бумажных страниц
Дата публикации оригинала
2017
Издательство
Gyldendal

Впечатления

  Jørgen Gert Frode Olsenделится впечатлением4 года назад
  🙈Ничего не понятно

  Spændende hvis man ikke har andet at lave. Prøv med KISS. Keep It Simple and Stupid. Kombinere morgenmad frokost fryse retter ned.

  Kenneth Skovделится впечатлением21 день назад
  👍Советую

  Mette Elvang Thomsenделится впечатлением9 месяцев назад
  👍Советую

Цитаты

  Per Michael Repstorff Holtvegцитирует2 года назад
  Kim nikkede, og vi blev enige om, at selv med eller uden videnskabelig evidens til at bakke op om resultaterne er det billigt og risikofrit at leve blodsukkerstabilt – især hvis det kan afrunde en smertefuld inflammationsproces efter en lang helingsproces.
  Per Michael Repstorff Holtvegцитирует2 года назад
  Kan det virkelig passe, at min kones smerter i et gammelt benbrud er aftaget drastisk?” spurgte Kim.
  Vi arbejdede sammen på et projekt om ’kørekort til sukker i 7. klasse’, så snakken faldt naturligt på stabilt blodsukker.
  ”For efter vi har prøvet den kost, du anbefaler, er det, som om smerterne er aftaget. Til gengæld er de straks tilbage, hvis vi nyder lidt for meget sukker i weekenden. Er det overtro, eller kan der være noget om snakken?”
  ”Ja, det lyder næsten lidt for mirakuløst til at være sandt,” svarede jeg: ”Måske er der en sammenhæng, måske ikke.”
  ”Med mit kendskab til sukkers samspil med immunsystemet og til inflammationsprocesser og smerter, jamen så lad os for pokker aldrig overse muligheden for, at en blodsukkerstabil levevis kan nedsætte smerter,” fortsatte jeg.
  Sarah Bøndergaard Duncanцитирует4 года назад
  OPSKRIFTER TIL MORGENMAD

На полках

  Tania
  Sundhed
  • 105
  • 39
  betinasvensson
  Kogebøger
  • 117
  • 37
  Pernille Henriksen
  LCHF
  • 11
  • 3
  Helle Bech Jensen
  Læsebøger
  • 11
  • 2
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз