Jeffrey Archer

Her var en mand

Her var en mand er sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv.

Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, afslutter sine ti år som bestyrrelsesformand for Bristol Royal Infirmary. En uventet telefonopringning spænder imidlertid ben for dén plan. Sebastian Clifton og lady Virginia er meget imod deres vilje nødt til at opsøge gamle bekendte i fængslet. Giles Barrington er på vej ud af politik. Nye vinde blæser i England, og Giles må så småt indstille sig på et mere almindeligt familieliv sammen med sin østtyske kone Karin. Lady Virginia er til gengæld helt på vej ud af landet for at undslippe sine kreditorer, men så dør hertuginden af Hertford, og lady Virginia får en lys idé.
450 бумажных страниц
Правообладатель
Lindhardt og Ringhof
Дата публикации оригинала
2019
Издательство
Lindhardt og Ringhof

В этой серии

Другие версии книги

Впечатления

  Peder Goltermann Lassenделится впечатлением5 месяцев назад
  👍Советую

  Virkelig god men trist tilsidst

  Hans Jensenделится впечатлением7 месяцев назад

  .

  Anne Terese Strubeделится впечатлением8 месяцев назад
  👍Советую

  Fremragende

Цитаты

  Lars Holst Bundgårdцитирует7 месяцев назад
  Motor Neuron Sygdom
  Britta Stormцитирует10 месяцев назад
  destilleriet.” Virginia lænede sig frem og så håbefuldt på sin bror. ”Hvis du støtter mig i mit krav, så deler vi lige over, Archie.”

  ”Glem det, Virginia. Det var helt sikkert fars vilje, og i samme testamente beordrede han mig til at se til, at den blev ført ud i livet til punkt og prikke. Og det er præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre.”

  ”Men en søster tæller vel mere end –”

  ”End at holde ord? Nej, Virginia, det gør en søster ikke, og jeg er nødt til at advare dig om, at jeg – hvis du er ubesindig nok til at anfægte fars testamente, og sagen ender i retten – ikke vil tøve med at stille mig bag Freddie, for det er, hvad far ville have forventet af mig.”

  På hjemrejsen måtte Virginia konkludere, at hun endnu en gang
  Erik Andersenцитируетв прошлом году
  Instrukserne til mindehøjtideligheden var ikke til at misforstå, men det var på den anden side også en ceremoni, der var blevet nedfældet på skrift.
  Den højvelbårne

На полках

  Bookmate
  Nyt på Bookmate
  • 138
  • 101
  Jan Brügge
  Jeffery Archer
  • 15
  • 7
  John Stilling Riisgaard
  Læst
  • 252
  • 5
  Jan Brügge
  Jeffery Archer
  • 16
  • 5
  Pernille Ipsen
  Læste bøger
  • 85
  • 4
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз