da
Книги
Manu Sareen

Manu

Danmarks første minister fra et tredjeverdensland, den første mandlige ligestillingsminister, ham med de sjove børnebøger, ham med homo-vielserne – og ham der altid smiler i sit moderigtige tøj. Sådan cirka kender vi Manu Sareen.

Men i Manu viser han også en anden side af sig selv. Han fortæller hudløst ærligt om den ensomme indvandrerdreng fra Bryggen, der hutler sig gennem skoletiden og bliver smidt ud af gymnasiet, på kanten til at blive kriminel, rammes af depression og bliver skilt på forsiden af formiddagsaviserne.

Han fortæller om skelsættende begivenheder og forbilleder og om op – og nedture i politik. Om ikke at føle sig hjemme blandt de privilegerede, om intriger og om hvordan magten opleves set indefra. Om prisen ved at være i mediernes søgelys. Og om at være et menneske med både dæmoner og håb – og om glæden ved at leve her og nu.
362 бумажные страницы
Дата публикации оригинала
2015
Издательства
Politikens Forlag, JP/Politikens Forlag

Другие версии книги

Впечатления

  Tom Kampmanделится впечатлением4 года назад
  👍Советую

  Ærlig bog om det politiske liv.

Цитаты

  Tom Kampmanцитирует4 года назад
  er lovlig medicinsk cannabisolie – uden THC, der gør dig skæv. Cannabisolie består normalt af både THC og CBD. THC-indholdet har den euforiserende virkning, der gør dig skæv. Cannabisolie med THC er ulovligt og har ikke min interesse. Men cannabisolie med CBD er lovligt og har ikke den euforiserende virkning. Det virker blot beroligende. Olien har en fantastisk effekt på mig. Den hjælper mig med at sove, og den afhjælper uro i stressede perioder.
  Tom Kampmanцитирует4 года назад
  Men sandheden er, at jeg som 33-årig gik ned med stress. Som voksen og velfungerende med ansvar for job og familie. Og det er ekstremt tabuiseret.
  Men omvendt føler jeg også et ansvar for at fortælle, at angst og depression ikke er unormalt. Det var nemlig præcis noget af det, der hjalp mig. Jeg læste tilfældigt et interview med forfatteren og psykologen Renée Toft Simonsen, som fortalte, at hun var ramt af angst. At læse om hende forløste noget i mig. Det hjalp mig til at komme videre.

На полках

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 764
  • 360
  Anette Karna Johansen
  Anette
  • 710
  • 4
  Jimmi Kristian Nørgaard Andersen
  Kamillas bøger
  • 50
  Lone Bondo Juhl
  Favoritter
  • 37
  livo9700
  Anbefalede
  • 6
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз