Mark Manson

Kunsten at være fucking ligeglad

Er du også dødtræt af selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at bare du er glad og positiv, så skal det nok gå alt sammen? I Kunsten at være fucking ligeglad finder du den stik modsatte tilgang: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil springe op og falde ned på.
202 бумажные страницы
Правообладатель
Forlaget Memoris
Дата публикации оригинала
2018
Издательство
Forlaget Memoris
Переводчик
Michael Jepsen

Другие версии книги

Впечатления

  Tommy Hansenделится впечатлением2 года назад
  👍Советую
  💡Познавательно
  🎯Полезно

  Indsigtsfuld bog som egentlig ikke handler om, at være fucking ligeglad – men om prioriteter. Og så gør den det jo alligevel, for når vi bevidst vælger vores prioriteter, så kan vi også bevidst vælge at være fucking ligeglade med de ting i vores liv, som ikke er fucking vigtige, og som vi ikke fucking prioriterer! Bogen er krydret med spændende anekdoter og fortællinger, og ja, ét bestemt tillægsord går ofte igen i både bogens titel og kapitler.

  Lene Kim Sønderbye Kjærulffделится впечатлениемв прошлом году
  👍Советую

  En interessant og lærerig bog, og for en sjælden gangs skyld en bog, skrevet af en mand, hvor mænd også kan være med. Mark Manson har mange gode pointer, og pakker ikke tingene ind i vat.

  Henrik Jarrelsделится впечатлением4 месяца назад
  👍Советую
  💡Познавательно

  Læs denne bog, hvis du har tænkt dig kun at læse én bog i dit liv. Bedre og vigtigere end Biblen.

Цитаты

  Olav Wendelboe Nielsenцитирует3 года назад
  Det fungerer sådan her: En dag dør du. Jeg ved, det er rimelig åbenlyst, men jeg ville lige minde dig om det, i tilfælde af at du havde glemt det. Du og alle, du kender, vil snart være døde. Og i den korte tid mellem nu og din død har du et begrænset antal gange, du kan være fucking engageret. Meget få, faktisk. Og hvis du vil gå rundt og være fucking engageret i alt og alle uden at vælge noget fra, ja, så er du fucked.
  Johanne Højholm Jakobsenцитирует2 года назад
  At træffe beslutninger baseret på følelsesmæssig intuition uden brug af sund fornuft er stort set altid en dum ide. Ved du, hvem der baserer hele deres liv på deres følelser? Treårige børn. Og hunde. Og ved du, hvad treårige børn og hunde også gør? De skider på gulvet
  Olav Wendelboe Nielsenцитирует3 года назад
  Vores mest ekstreme forandringer er ofte sket efter vores værste øjeblikke. Først når vi oplever den intense smerte, er vi villige til at se på vores værdier og stille spørgsmål ved, hvorfor de tilsyneladende svigter os. Vi har brug for en form for eksistentiel krise for at kunne se objektivt på, hvordan vi har skabt mening med vores liv, og så overveje at ændre kurs.

На полках

  Amalie Marie Vennike
  Mental sundhed
  • 146
  • 355
  Bookmate
  Selvudvikling
  • 33
  • 307
  Line Kirstine
  Personlig udvikling
  • 41
  • 25
  Sten Sagen
  Fagbøger
  • 96
  • 21
  Søren Esbjørn
  Selvhjælp
  • 197
  • 18
fb2epub
Перетащите файлы сюда, не более 5 за один раз